9 Ocak 2012 Pazartesi

Duhan Sinemada Anne Komada...

Pazar Günü saat 07:00 itibariyle uyandım, uyandırıldım Aras bebek tarafından..Arkasından Meyra uyandı ve gün başladı:)

Önce bebelerin altları üstleri değişti, sonra ballı polenli pekmezli vitaminleri içirildi kahvaltıları hazırlandı yedirildi, Tuvalete kakaları yaptırıldı. Anneye babaya abiye kahvaltı hazırlandı bu arada..  Baba 3 bebenin  tepesinde zıplaması  ile uyandırıldı saat 09:00 kahvaltıdayız..

10:00 da duhanın okulunda olacağız ordan 5 bebeyi alıp Pelicana sinemaya gidilecek, sanki işim azmış gibi çocuklardan gidemeyecek  olanları sinemaya götürme sözü verdim.

10:30 da toplandık okuldan çıktık.. bu arada benim Meyra Aras ikilisi anneanne ve dedeyle evde pepee izler durumda terkedildi..

11:00 de başlayacak olan filmimiz dün aksam internetten kontrol etmiş olduğumuz halde pelicandan kaldırılmış:)

23 çocuk 12 veli 1 öğretmen ordan koşturarak torium'a gittik.. oradaki filme yetiştik binbir zahmetle.. girdi canavarlar ucu ucuna içeri... biz bu arada Gökhanla başbaşa romatik bir alış veriş yapalım dedik... Mamalarımızı bezlerimizi aldık..  sinema tam 2 saat 10 dakika sürdü bitmek bilmedi...

Çocuklar ve öğretmenimiz çıktı oradan 23 çocuk 12 veli 1 öğretmen yemek yemek üzere koşturuyoruz AVM içinde.. Karınları doydu oyun alanında hoopladılar zıpladılar ve artık ev zamanı geldi.. çocuklarımı toparladım arabaya doluşturdum yerlerine yerleştirdim...

Bitti mi ? hayırrr.. duhan'a bu kış 214541. ayakkabıyı almak üzere dolaşmaya başladık..  Beğendirdik oğluma nihayet ve evin  yolunu tuttuk...

eve geldiğimizde saat 18:10 olmuştu aman allahım bu koşturma arasında kesin bir kamyon çarptı bana da ben hatırlamıyorum... saat sabah 10 aksam 18 yollarda sokaklardayız..

Bittimi ?  hayırrr annem biz eve girer girmez kaçtı:) saniyede üst  kattaydı... evi toparla yemek hazırla bebelere oynat zıplat hoplat hasret gider.. duhanın kalan derslerine bak.. kontrol et.. Bebeleri  banyo yaptır..

Saat 21:00 oturmak istiyorum diye bağıran bir özge uyumak istiyorum diye bağıran bir Aras hayırrrrr uyumıcamm diye bağıran bir meyra ve yavaşça anneanneye sıvışan bir duhan..

Haa gökhan mı o çok yorgun geldiğimizden beri koltukta şekerliyor:))) olsunn kıyamam onaaaa...

21:30 sütleri hazır tulumları giydirilmiş biri salıncağa diğeri ayağıma alınmış iki bebe.. ben mi?? Çocuklara dizlik örüyorum işim çok:)))

ay yoruldum yazarken:)



4 yorum:

nil dedi ki...

Yine de sefan olsun, romantik alışveriş yapmısınız:))) Ben de yoruldum be okurken, ama helal olsun herşeye yetişmişsin

Özge dedi ki...

yetiştim yetiştim..:) şu anda mutlu saatlerdeyim ikiside uyuyor bende sizinleyim:)

Ayla dedi ki...

Sadece başım döndü:)) diyorum.Allah kolaylıklar versin size..

Özge dedi ki...

ayla:) saol hepimize inşallah...